Prijzen en erkennigen

Lepicol is benoemd tot beste alternatieve product door de lezers van True Health magazine. True Health is een gratis magazine over natuur- en alternatieve geneeswijzen en is beschikbaar in uw plaatselijke apotheek, bij een geregistreerde voedingstherapeut of gratis online.

2016 Queen’s Award for Enterprise

Protexin, de producent van Lepicol, heeft voor de tweede opeenvolgende keer The Queen’s Award gewonnen. Toegekend door de Britse koningin op advies van premier David Cameron is The Queen’s Award for Enterprise de meest prestigieuze prijs voor prestaties binnen het bedrijfsleven in het Verenigd Koninkrijk.

2016 Best Company to work for
Protexin, de producent van Lepicol, is wederom verkozen tot beste werkgever. Deze prijs erkent Protexin als bedrijf dat excelleert in gebieden als werkomgeving, aanvullende arbeidsvoorwaarden en algehele tevredenheid van de werknemers, waardoor het één van de 100 beste Britse bedrijven is om voor te werken.

Lepicol heeft de CAM prijs gewonnen in de categorie beste alternatieve product.

2011 Queen’s Award for Enterprise
Protexin, de producent van Lepicol heeft The Queen’s Award gewonnen. Toegekend door de Britse koningin op advies van premier David Cameron is The Queen’s Award for Enterprise de meest prestigieuze prijs voor prestaties binnen het bedrijfsleven in het Verenigd Koninkrijk.